“'Thalapathy' Vijay yakında siyasi parti kuracak”

YodaUsta

Global Mod
Global Mod
Vijay'in babası beğenilen film yönetmeni Chandrasekhar'dır.

Chennai:

Popüler aktör Vijay, Tamil Nadu'da kendi siyasi partisini kurmaya başladı. Kaynaklara göre Vijay parti başkanlığına seçildi. Ekibin önemli bir üyesi Haberler'ye “Partimizi Hindistan Seçim Komisyonu'na kaydetme sürecindeyiz” dedi.

Kaynaklar, parti genel kurulunun yaklaşık 200 üyesinin kayıt öncesinde toplantıya katıldığını söyledi. Partinin genel sekreteri ve saymanı da atandı ve bir merkez yürütme kurulu oluşturuldu. Konsey, Vijay'e partinin adı ve tescili konusunda karar verme ve seçim siyasetine girme yetkisi verdi.

Tam olarak ne zaman adım atacağı konusunda bir kaynak şunları söyledi: “Tamil Nadu'daki 2026 eyalet seçimlerinden önce siyasete girecek.” Olası isimle ilgili olarak şunları ekledi: “Bu kesinlikle Kazhagam'ı da içerecek, tamamen geleneklerine uygun olarak. Tamil Nadu.”

68 filmde rol alan Vijay, Tamil sinemasının bir sonraki Rajinikanth'ı olarak kabul ediliyor ve on yılı aşkın süredir siyasi hırsları barındırıyor. Hayran kulüplerini, ücretsiz yemek dağıtımı, eğitim bursları, kütüphaneler, akşam dersleri ve hatta hukuki yardım da dahil olmak üzere bir dizi hayırseverlik ve refah çabasına dahil etti.

Son zamanlarda, kamu sınavlarında en iyi öğrencileri onurlandırmak ve ödüllendirmek için seçim bölgesi temelli bir program düzenlemişti. Daha sonra öğrencilere “Ambedkar, Periyar ve Kamaraj gibi liderler hakkında okumalarını” tavsiye etmişti. İyi olanı al ve gerisini bırak.”

Vijay'in babası beğenilen film yönetmeni Chandrasekhar'dır. Vijay'in filmleri sıklıkla kamuyu ilgilendiren hassas ve önemli konulara değiniyor ve Vijay eyalette kült statüsüne sahip. Yıllar boyunca Vijay'in bazı filmleri de hükümetleri hedef alma konusunda tartışmalı tutumlar sergiledi.