Shashi Tharoor, 2024’ün son anketi olabileceğini söyledikten sonra başka bir ipucu daha verdi

YodaUsta

Global Mod
Global Mod
Shashi Tharoor ayrıca siyaset olduğu için kesinlik olmadığını da söyledi. (Dosya)

Thiruvananthapuram:

Kongre çalışma komitesi üyesi ve Lok Sabha Milletvekili Shashi Tharoor Perşembe günü gençlere seçimlere katılma fırsatı verilmesinden bahsetti ve Thiruvananthapuram’daki meclis seçimlerinde yaklaşan mücadelesinin seçim bölgesindeki son mücadelesi olabileceğini ima etti.

Ancak Thiruvananthapuram’daki Kongre programının oturum aralarında gazetecilere konuşan Bay Tharoor, konunun siyaset olması nedeniyle kesinlik olmadığını söyledi. “Bir noktada gençlere yer açma zamanının geldiğine inanıyorum. Ve bu benim görüşüm” dedi.

Aynı nefeste şunları söyledi: “Siyasetin bir sloganı daha var: ‘Asla asla deme’.”

Yakın zamanda yayınlanan bir televizyon programında 2024 Lok Sabha seçimlerinin Thiruvananthapuram seçim bölgesindeki son yarışması olabileceğini defalarca söylediği sözleriyle ilgili bir soruya yanıt veriyordu.

67 yaşındaki milletvekili, “Asla demedim, son seçimim olacağını söyledim” dedi.

Kongre lideri, Thiruvananthapuram’daki seçimlere katılmak istiyorsa son seçimiymiş gibi savaşacağını, enerji dolu olacağını ve halk için elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi.

On yıldan uzun bir süre önce siyasete giren Bay Tharoor, 2009 genel seçimlerinde ezici bir zafer kazanarak Kerala’daki Thiruvananthapuram Lok Sabha seçim bölgesini güvence altına aldı ve Parlamentoya ilk kez adım attı.

Bay Tharoor, ilk seçim kampanyasında en yakın CPI rakibi P. Ramachandran Nair’e karşı 95.000’in üzerinde açık bir farkla zafer kazandı.

Bu başarının ardından 2014 ve 2019 Lok Sabha seçimlerinde kesin zaferlerle koltuğunu korudu.

Bay Tharoor, siyasi kariyerine başlamadan önce Birleşmiş Milletler’de çalıştı ve 2006 yılında resmi olarak BM Genel Sekreteri adayı olarak Hindistan’ı temsil etti ve yarışta yedi aday arasında ikinci oldu.

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)