Revanth Reddys 16 “Sarsıntı

YodaUsta

Global Mod
Global Mod
Haydarabad:

Miss Dünya Festivali ve iki kadın gazetecinin tutuklanmasıyla Telangana aracılığıyla jabları gerçekleştiren KT Rama Rao Spat'a karşı Revanth Reddy, Perşembe günü 2020'de KTRS partisi olarak bir drone uçmak için Başbakan'ın yoldaşlarıyla devam etti.

Başbakan toplantı ile konuştu ve “haksız” olduğunu ve teröristlerin de bulunduğu yüksek güvenlikli bir hapishaneye gönderildiğini söyledi. “ISI ajanı veya Naxal aşırılık yanlısı bir hücre kilitlemeli … Bir milletvekili, orada 16 gece geçirmek zorundayım.”

“16 gün boyunca hücre hapsinde tutuldum … o zaman bile görmeme izin verildi. O zaman bile öfkemi yuttum ve devletin kuyusu için çalışmaya devam ettim,” dedi, yasanın suçlandığı suç için sadece 500 Rs para cezası olduğunu belirtti.

Hücresinin bütün gece ışık ışıkları olduğunu ve sağlıksız ve sağlıksız olduğunu iddia etti ve şöyle açıkladı: “Gerekirse, MLA'ları ve bakanı oraya gerçekliği göstermek için getirebilirim.”

Serbest bırakma sırasında Bay Reddy, çileden kurtulmak için bir ağaç altında uyuduğunu iddia etti.

Başbakanı bu ay “çılgın köpek” olarak nitelendiren ve rakiplerine soran Bay Rao: “Hapse girdiler

Reddy'nin geçen hafta sosyal medya katkılarına karşı salgını ile ilgili olarak başbakanın aile üyelerini kötüye kullandığı “Ailene gelince, tepki veriyorlar” diye gürledi.

Kadın gazetecilerin tutuklanmasının mahkumiyetine tepki gösterdi – depozito – ancak tutuklanmasından sadece bir hafta sonra – Bay Reddy şunları söyledi: “… Ailemdeki kadınlara karşı kötü bir dil kullanılırsa ne kadar hoşgörülü olmalıyım?” Ve suçlulardan “soyulmuş ve geçit töreni” yapmalarını istedi.

“16 şok gecesi” referansı, Revanth Reddy'nin KT Rama Rao'nun çiftlik evi üzerinde bir drone kontrol etmekle suçlandığı bir durumdaydı. Bay Reddy tutuklandı ve iki hafta boyunca gözaltına alındı.

Ancak geçen hafta, Telangana Yüksek Mahkemesi şikayeti artırdı ve bölgenin yasak bir bölge ilan edilmediğini ve polis şikayetinde KTR veya çiftlik evinden bahsetmediğini ve ikincisi FIR'daki iddianamenin yanlış yaratılan hükümlere atıfta bulunduğunu tespit etti.

Haberler artık WhatsApp kanallarında mevcuttur. Sohbetinizde Haberler'den gelen en son güncellemelere erişmek için bağlantıyı tıklayın.