Revanth Reddy, 16 günlük bir çile hapishanede paylaşıyor

YodaUsta

Global Mod
Global Mod
Telangana Başbakanı Revanth Reddy, Perşembe günü muhalefet Bharat Rashtra Samithi'de bir araya geldi, 2020'de eski hükümet tarafından tutuklandığında paramparça çileden alıntı yaptı. 500 Fine.

Cherlapally hapishanesinde kaldığı grafik ayrıntılarını verdi ve şöyle dedi: “Böcekleri yakalamak için büyük böcekler ve güveler ve büyük kertenkeleler vardı. Tavanın yaklaşık 20-30'u tavandaki tüpün yanında asılı asılı. Polis, ışıktan talimatlar tüketmediğini söyledi.

“Gerekirse, MLA'ları ve bakanı oraya gerçeği göstermek için getirebilirim. ISI veya Naxal aşırılık yanlılarını kilitlemesi gereken bir hücre orada 16 gece geçirmek zorunda kaldı.” Dedi.

Okumak: Revanth Reddys 16 “Sarsıntı

Kızının düğün kartlarını dağıtmak için hapishaneden ayrılmasına bile izin verilmediğini ve kameranın önüne yakalandığında eski hapis cezasına atıfta bulunduğunu ve bir MLC'ye TDP adına olması gereken bir rüşvet teklif ettiğini söyledi.

“Bana karşı siyasi bir intikam değil mi?

Başbakan'ın eyalet meclisindeki patlak vermesi, eski bakan ve BRS lideri K Chandrasekhar Rao'nun oğlu KT Rama Rao'nun batma dönüşünü getirdi.

“Revanth Reddy hapse girmek için ne yaptı?” Başbakan'a evleri hakkında evleri hakkında konuşmak ve çocukları hakkında konuşmakla suçladı ve suçladı, “küçük olduklarını düşünmeden” istediği gibi.

“Hareket sırasında Warangal Hapishanesine de gittim. Yıldönümü tepesi sarayına bir drone gönderdiğimizde, sakin kalıyor musunuz? Karın veya çocuğunuz orada olsaydı ve birisi fotoğraf çekerse nasıl hissedilir?” Geri vurdu.

“Beni gereksiz yere insanlarla ilişkilendirdin ve beni zina olarak tanımladın ve bunun ahlakın olmasını istediğini konuştunuz mu?” Ekledi.

Bay Reddy'nin sözlü saldırısı, Telangana Yüksek Mahkemesi'nin kendisine karşı şikayeti iptal etmesinden günler sonra ve KTR'nin veya çiftlik evinin de belirtilmediği polis raporunun bilgisine geldi ve bölgenin yasak bir bölge ilan edilmediğine dikkat çekildi.

Hyderabad'daki Miss World Beauty Festivali ile başlayan Bay Reddy ve Bay Rao arasındaki tükürük günlerce devam etti.

Geçen hafta, eyaletteki 72. Miss Dünya Festivali'ni tutma kararına yönelik bir BJP saldırısı göz önüne alındığında, BRS hükümeti tarafından düzenlenen Formül E yarışındaki yolsuzluğa atıfta bulunmayı reddetti.

Reddy, “Formül -E davasında, KTR hükümet fonlarını kötüye kullandı. Miss World yarışmasıyla ilgili sorunun olduğunu bilmiyorum.” Dedi.

Miss World 2025 tarafından ev sahipliği yapan Telganganas'ın duyurusu, 46 crore RCORE yarış etkinliğinin ve bunun yerine Miss World Pageant'ın nasıl daha pahalıya mal olan RCORE yarış etkinliğinin nasıl iptal edilmesindeki mantık tarafından eleştirildi.

Muhalefet partileri hükümetin finansal önceliklerini ve kamu fonlarının uluslararası bir güzellik yarışmasına atanıp atanmayacağını sorguladılar.

İki rehber ayrıca başbakandan biri nedeniyle iki kadın gazetecinin tutuklanması için kritik bir Haber yaptı.