Oğuzhan Özyakup’tan Beşiktaş’a Duygusal Veda

BooM

New member
AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş ile kontratı sona eren ve ekipten ayrılan Oğuzhan Özyakup, toplumsal medya hesabından bir veda iletisi yayınladı.

“İlk imzamı dün üzere hatırlıyorum”

Özyakup veda bildirisinde şu tabirleri kullandı:

“İlk imzamı dün üzere hatırlıyorum. 19 yaşındaydım. Kalbim Beşiktaş demişti. O günkü heyecanımı asla tanım edemem. Birinci senem Feda yılıydı. Feda ederek başlamıştı seyahatimiz. Çok şiddetli, epeyce yorucu lakin bir o kadar da her dakikası her anı keyifli geçen birinci yıllar bana fazlaca şey kattı, fazlaca şey öğretti.

Statsız geçen yılımızda bütün maçlarımızı deplasmanda oynamanın yorgunluğunu, hepimizin ortasındaki umut ve yolun sonundaki ışığı görmemiz alıyordu. O sene epey özeldi. 2015-2016 dönem başı kampında şampiyonluğumuzu ilan etmiştik biz. O sene, ömrümde daha evvel yaşamadığım bir grup ve aile ortamıyla hayli özel bir şampiyonluğa imza attık. Statsız geçen koca bir dönem sonunda stadımızda birinci şampiyonluğu yaşamak tek başına unutulmaz bir muvaffakiyet oldu hepimize. O sene bizi birbirimize daha da kenetledi, motive etti.

“Çok özel bir öykümüz vardı”

Takım olarak, kulüp olarak epey hoş geçen yeni bir dönem sonunda gelen 2. Şampiyonluk, 3. Yıldız ve Avrupa başarılarımız tesadüf değildi. Hem Türkiye’de hem Avrupa’da anlattığımız epeyce hoş, epey özel bir öykümüz vardı. Oynarken keyif alıyorduk, keyif aldıkça daha yeterli oynuyorduk.

“Zorlandım, yanılgılar yaptım”

İnsan ortasında yaşarken anlayamıyor kimi vakit kimi anların birtakım vakit içinderın ne kadar özel olduğunu. Tahminen de bu niçinle o periyotlarda yaşadığım mental ve fizikî yorgunluk ve baskıyla başa çıkarken zorlandım, yanılgılar yaptım. Artık dönüp düşününce hepsi hayat deneyimi oldu bana. Düştüm, kalktım, bocaladım. Ancak hepsinden öte Beşiktaş forması giydiğim her saniye çalışmaktan ve inanmaktan hiç vazgeçmedim.

“10 sene, 5 kupa, 3 şampiyonluk”

10 sene, 5 kupa, 3 şampiyonluk… Binlerce an ve anı…

19 yaşında bir çocuk olarak kapısından girdiğim, anne sevgisi üzere karşılıksız sevdiğim kulübümden, Beşiktaş ailemden bugün 29 yaşında olgun bir insan olarak çıkıyorum.

beraber yaşadığımız ve birbirimize yaşattığımız bütün o özel hisler için epeyce teşekkür ederim.”

Bu gönderiyi Instagram’da gör

Oguzhan Ozyakup (@ozyakup)’in paylaştığı bir gönderi

Öte yandan, siyah-beyazlı grup ile 310 maça çıkan deneyimli oyuncu, 35 gol ve 62 asist kaydetti.