Önemli Andhra Konseyi anketleri sona erdi, yüksek katılım gözlemlendi

YodaUsta

Global Mod
Global Mod
Amaravati:

Bir yetkili Salı günü yaptığı açıklamada, Andhra Pradesh’in iki yılda bir düzenlenen Yasama Konseyi seçimlerinde sekiz MLC sandalyesi için yapılan anketin barışçıl bir şekilde sona erdiğini ve yerel yönetim seçim bölgelerinin en yüksek katılımı gördüğünü söyledi.

Pazartesi günü eyaletteki üç yüksek lisans öğrencisi, iki öğretmen ve üç yerel yönetim seçim bölgesi için bir anket yapıldı.

Üç yerel yönetim seçim bölgesi — Srikakulam, West Godavari ve Kurnool — anket sayılarının yüzde 95’inden fazlasını kaydetti ve West Godavari yüzde 98,46 ile en yüksek sayıyı kaydetti.

Aynı şekilde, Srikakulam – Vizianagaram – Visakhapatnam’daki mezun seçim bölgeleri yüzde 60’lık bir anket puanı kaydederken, Prakasam – Nellore – Chittoor’da aynı seçim bölgeleri için yüzde 65’tir.

Benzer şekilde, Kadapa – Anantapur – Kurnool seçim bölgeleri yüzde 66 oy payı kaydederken, öğretmenler seçim bölgesi kategorisinde aynı ilçeler yüzde 89 oy payı kaydetti.

Prakasam – Nellore – Chittoor öğretim seçim bölgeleri ise yüzde 85’lik bir anket payı gördü.

Mezun seçimlerinde 10.000’in biraz üzerinde mezun, iki öğretmen seçim bölgesinde 55.842 seçmen ve yerel yönetim seçimlerinde 3.059 seçmen oy kullanma hakkına sahipti.

MLC seçimleri için sayım Perşembe günü yapılacak.

(Başlık dışında, bu haber Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve sendikasyon beslemesi tarafından yayınlanmıştır.)