KTR'nin tutuklanması Telangana Başbakanını cesaretlendirdi

YodaUsta

Global Mod
Global Mod
Haydarabad:

'Mümkünse beni tutuklayın' – Bharat Rashtra Samithi lideri KT Rama Rao, bu hafta Vikarabad bölgesindeki şiddet olaylarıyla ilgili bir polis davasında isminin verilmesinin ardından Perşembe öğleden sonra Telangana Başbakanı Revanth Reddy'yi azarladı. “Beni tutuklayın! Halk arasında KTR olarak bilinen Bay Rama Rao, X'te şunu paylaştı: Telangana çiftçilerinin yanında durduğum için başım dik bir şekilde hapse gireceğim.

Yakında tutuklanabileceği yönündeki söylentilere yanıt veriyordu. BRS'den Patnam Reddy – polisin söylediği gibi “1 Numaralı Sanık” Çarşamba günü tutuklandı ve saldırının emrini KTR'nin verdiğini söylediği bildirildi.

“Öncelikle bu sahte ve uydurma bir dava… Revanth Reddy'ye şunu söylemek istiyorum: 'Beni tutuklamaya bu kadar hevesliyseniz lütfen yapın bunu.' Ancak KT Rama Rao veya KTR, ANI haber ajansına verdiği demeçte, hapishanedeki 21 yoksul çiftçinin (“köylülerin bir görevli ekibine saldırması nedeniyle tutuklanan) serbest bırakılması gerektiğini” söyledi.

“Revanth Reddy hükümeti feci bir başarısızlık oldu… Herkes bir çeşit 'acil durum' olduğunu görebilir. Revanth'tan çiftçilerin topraklarını yağmalamayı bırakmasını rica ediyorum…” dedi KTR.

#SAYGINLIK | Haydarabad | BRS çalışma başkanı ve MLA KT Rama Rao, Vikarabad Koleksiyoncusu saldırısıyla ilgili tutukluluk raporunda isminin geçmesi üzerine şunları söyledi: “Öncelikle bu yanlış ve uydurma bir dava. “Revanth Reddy hükümeti tüm cephelerde feci bir şekilde başarısız oldu. .İstiyorum … pic.twitter.com/jhATK64u6M

– ANI (@ANI) 14 Kasım 2024
KTR Çarşamba günü Revanth Reddy'yi de eleştirdi ve başbakanı, damadının sahibi olduğu bir ilaç şirketine yardım etmek için yoksul çiftçilerden arazi almakla suçladı.

Tutuklandığı yönündeki söylentilere tepki gösteren Rama Rao, Başbakanı ve meslektaşına yönelik komplo iddialarını eleştirdi ve oy sahtekarlığıyla ilgili paylaşımlarda bulundu.) Her şey komplo gibi görünecek! Damadınızın ilaç firmasını protesto eden çiftçiler komplo olmayacak! Kardeşinin tehditlerine boyun eğmek bir komplodur! Fakir kabile çiftçilerinin tarafını tutmak bir komplodur!”

Revanth Reddy!

50 lakh rupi rüşvetle yakalanan bir adam için her şey bir komplo gibi görünecek!

Çiftçiler damadınızın ilaç şirketini protesto ediyorsa bu bir komplodur!

Çiftçinin kardeşinin tehditlerine boyun eğmemesi bir komplodur!

İki kişi konuşuyor…

– KTR (@KTRBRS) 14 Kasım 2024
BRS çalışanları, onun tutuklanacağına dair söylentilerin yayılması üzerine dün gece Haydarabad'daki KTR Evi önünde toplandı.

Telangana hükümeti o zamandan beri KTR'nin iddialarını reddetti. Bilişim Bakanı Sridhar Babu, Haberler'ye yaptığı açıklamada, Reddy hükümetinin “siyasi unsurlar” tarafından planlandığını söylediği saldırıyı ciddiye aldığını söyledi. “Telangana'da kalkınmayı durdurmaya yönelik bir komplo var” dedi.

Köylülerin Pazartesi günü bir ilaç projesi için 1.358 hektarlık arazinin satın alınmasını protesto etmek amacıyla bir grup yetkiliye saldırmasının ardından 50'den fazla kişi tutuklandı. Köylüler teklif edilen tazminatın piyasa fiyatının altında olduğunu söyledi. Olay, Başbakan'ın Kodangal seçim bölgesinde meydana geldi.

OKU | Telangana CM seçim bölgesinde araziye yönelik şiddet, 55 kişi tutuklandı

100 kişilik kalabalığın saldırısı sonucu biri polis memuru olmak üzere dört üst düzey yetkili yaralandı.

Kıdemli polis yetkilisi V Satyanarayana, Haberler'ye saldırının planlandığını ve bölge tahsildarı Prateek Jain ve diğerlerinin yanı sıra bir grup finans departmanı yetkilisinin sıfır noktasına ayartıldığını söyledi.

Bay Jain ve yetkililerin, çiftçilerin endişelerini dile getirmeleri için bir yerde halka açık bir toplantı yapmaları gerekiyordu, ancak Suresh (tutuklanan BRS yasa koyucunun bir ortağı) adlı bir adam tarafından ikinci bir yere gitmeye ikna edildiler. Memurlar ikinci lokasyona ulaşır ulaşmaz saldırıya uğradı.

Ajanslardan gelen girdilerle

Haberler artık WhatsApp kanallarında mevcut. Sohbetinizde Haberler'den en son güncellemeleri almak için bağlantıya tıklayın.