KTR, 'kötü niyetli' Naga-Samantha boşanma sözleri nedeniyle bakana dava açtı

YodaUsta

Global Mod
Global Mod
KT Rama Rao, Telangana Bakanı Konda Surekha'ya karşı 100 milyar Rupi değerinde hakaret davası açtı

Haydarabad:

BRS çalışma başkanı KT Rama Rao Salı günü yaptığı açıklamada, kendisine karşı “kötü niyetli ve ucuz” yorumlar yaptığı iddiasıyla Telangana Bakanı Konda Surekha'ya karşı 100 milyon Rupi değerinde hakaret davası açtığını söyledi.

Rama Rao, sosyal medya paylaşımında mahkemede gerçeğin üstün geleceğinden emin olduğunu söyledi.

“Karakterime yönelik asılsız iddialara ve korkakça kişisel saldırılara karşı kararlı bir tavır sergiledim. Kötü niyetli ve ucuz yorumları nedeniyle Bakan Konda Surekha Garu'ya 100 milyar Rupi tutarında hakaret davası açtım” dedi.

Rama Rao daha önce, oyuncular Samantha Ruth Prabhu ve Naga Chaitanya'nın boşanmasının ardındaki nedenin kendisi olduğunu iddia ettiği için bir şehir mahkemesinde Surekha'ya karşı bir hakaret davası açmıştı.

BRS lideri, 2 Ekim'de Surekha'ya, sözleri için özür talep eden bir yasal bildirim göndermiş ve bu iftira niteliğindeki ifadeyi, BNS'ye göre cezai bir suç olan itibarını zedelemek ve kendisini karalamak amacıyla kötü niyetle yaptığını iddia etmişti.

Fısıltı kampanyaları ve sosyal medya yoluyla yapılan saldırılar ve karakter suikastlarının çok uzun süredir kontrolsüz kaldığını, ancak artık öyle olmadığını söyledi.

Bir kamu temsilcisi olarak Rama Rao, her zaman halkın endişelerini kişisel intikamlardan daha ön planda tuttuğunu ancak artık bir çizgi çizmenin zamanının geldiğini söyledi.

“Umarım bu dava, siyasi eleştiri adına ucuz söylemler yayabileceklerine inananlara bir ders olur. Mahkemede gerçeğin ortaya çıkacağına inanıyorum” diye konuştu.

Karakterime yönelik asılsız suçlamalara ve korkakça kişisel saldırılara karşı kararlı bir tavır sergiledim. Kötü niyetli ve ucuz yorumları nedeniyle Bakan Konda Surekha Garu'ya karşı ₹ 100 crore değerinde hakaret davası açtım

Bu saldırılar ve girişimler…

– KTR (@KTRBRS) 22 Ekim 2024
Telugu oyuncusu Nagarjuna da yorumları nedeniyle Surekha'ya hakaret davası açtı.

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)