Josef de Souza’dan itiraf: Beşiktaş Kibre Mağlup

BooM

New member
AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Harika Lig’in 38. haftasındaki Beşiktaş-İttifak Holding Konyaspor müsabakası 1-1 bitmiş oldu.

Josef’ten itiraf

Siyah-beyazlı grubun orta saha oyuncusu Josef de Souza, toplumsal medyadan dönemi değerlendirdiği bir paylaşım yaptı. Brezilyalı yıldız niye başarısız olduklarına dair de adeta bir itirafta bulundu.

Josef paylaşımında şu tabirleri kullandı:

“Sezon bitmiş oldu. Maalesef ekip olarak epeyce düzgün geçen bir dönemin akabinde başladığımız bu dönem ekip halinde en makus dönemimiz olarak noktalandı.

“Bir kadrosu şampiyon yapan…”

Bu yıl hayli şey öğrendim. Maksatlara ulaşmanın tek yolunun epey büyük fedakarlık göstermek olduğunu öğrendim. Bir kadrosu şampiyon yapan en kıymetli etmenlerden birinin alçakgönüllülük olduğunu öğrenirken, beraberinde kendini üstte görmenin de şampiyon bir kadrosu mağlup bir grup haline getirdiğini öğrendim.

“Bu yıl ki yanlışlarımızdan ders almak olmalı”

Gelecek dönem en temel maksadımız bu yıl ki kusurlarımızdan ders almak olmalı. Tüm bunların yanında olağanüstü bir dönem geçiren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Stadımıza gelip bizi her vakit desteklediler. Her vakit Beşiktaş taraftarıyla ilgili fazlaca hoş şeyler duymuştum lakin bugün gördüm ki sizler bu kulübün en büyük mirasısınız. 2022/2023 döneminde görüşmek üzere.”

Bu gönderiyi Instagram’da gör

Souza (@souza_5)’in paylaştığı bir gönderi

Öte yandan, bu dönem Beşiktaş ile 40 maça çıkan 33 yaşındaki deneyimli oyuncu 5 gol kaydetti.