İstifa eden CHP Kırıkkale Bayan Kolları Lideri Bakkal: “Yanlış giden oluşumun içerisinde bakılırsav almak istemedim”

Cotardam

Global Mod
Global Mod
İstifa eden CHP Kırıkkale Bayan Kolları Lideri Bakkal: “Yanlış giden oluşumun içerisinde bakılırsav almak istemedim” CHP Kırıkkale Bayan Kolları Lideri Serpil Bakkal, nazaranvinden ve parti üyeliğinden istifa etti. Bakkal, CHP’de yanlış giden bir oluşumun içerisinde bakılırsav almak istemediğini belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Bayan Kolları Lideri Serpil Bakkal vazifesinden istifa etti. E-Devlet üzerinden parti üyeliğinden de istifa eden Bakkal, CHP içerisinde yanlış giden bir oluşumun içerisinde yer almak istemediğini söylemiş oldu. 2020 yılının mart ayında seçimle CHP Bayan Kolları Vilayet Başkanlığı nazaranvine geldiğini belirten Bakkal, “Bu bakılırsavim mühletince genel merkezden ve örgütümden verilen her türlü nazaranvi tamamladım. Son vakit içinder gelişen birtakım olaylar karşısında bu oluşumun ortasında vazife almak istemiyorum. Kendi sonucumla gidip istifamı verdim. 15 Temmuz prestijiyle genel merkeze istifamı elden verdim. niye istifa ettiğimin münasebetlerini yazarak bildirdim. Son vakit içinderda oluşan örgütümden takviye alamamam, çalışmalarımda zorlandığım için bu sonucu vermek zorunda kaldım” dedi.

“Siz yoksanız biz de burada olmayız diyenler var”

Hem vazifesinden tıpkı vakitte CHP üyeliğinden istifa ettiğini söz eden Bakkal, istifadaki en büyük etkenin CHP’de yanlış giden bir oluşumun içerisinde vazife almak istememesi ve rahat çalışamaması olduğunu lisana getirerek, “Ya gerimden çekildim ya paçamdan çekildim, kendi istediğim üzere vazife yapamadım. Üyelerimi de, bayan kolları ilçe liderlerini ben hayli çalışarak atadım. ‘Sizinle çalışmak için biz bunu kabul etmiştik. Lakin siz yoksanız biz de burada olmayız’ diyen ilçe liderlerim var” diye konuştu.

“Özel eşyalarımı dahi alamadım”

Parti binasındaki odasından özel eşyalarını da alamadığını aktaran Bakkal, “İstifamı ettikten daha sonra vilayet yöneticisi arkadaşımı çağırarak tutanak tutarak partimin anahtarını, odamın anahtarını, dolaplarımın anahtarını teslim etmeme karşın çabucak hemen özel eşyalarımı alamadım. İstifa ettikten daha sonra ben partiye gitmek istemedim. Arkadaşıma vazife verdim benim odamı açıp özel eşyalarımı alması için ancak kapının anahtarları değiştiği için o da eşyalarımı alamadı. Şu an özel eşyalarımı da alamadım. Şu an prestijiyle da hiç bir partiye geçiş kelam konusu değil. Fakat siyasete noktayı koymadım, inşallah ileriki devirlerde alanlarda çalışmayı ben hayli seviyorum” halinde konuştu. – KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı