Farewell'de Nunchuck Saldırısı, Sınıf 10 öğrenci Kerala'daki çarpışmadan sonra öldü

YodaUsta

Global Mod
Global Mod
Thiruvananthapuram:

Kerala'nın Kozhikode Bölgesi'nden 15 yaşındaki bir öğrenci, genellikle dövüş sanatlarında kullanılan bir silah olan bir dab kullanmak için kullanılması gereken ciddi kafa yaralanmaları olan diğer öğrencilerle çarpıştıktan sonra öldü. Olay Perşembe günü Thamarassery'deki özel eğitim ücreti merkezinin yakınında meydana geldi.

MJ Yüksek Ortaokulunda 10. sınıf öğrencisi olan Muhammed Shahabas olarak tanımlanan öğrenci, Kozhikode Hükümeti Tıp Koleji Hastanesinde tedavi edildi.

Kozhikode Kırsal Polis (SP) Ke Baiju'ya göre, Thamarassery'deki Devlet Yüksek Ortaokulunun 10. sınıfındaki beş öğrenciye karşı bir cinayet davası kaydedildi.

Yetkililer, çarpışmanın bir öğrenim ücreti merkezinde veda partisinde bir anlaşmazlık tarafından tetiklendiğinden şüpheleniyor. Tartışma 23 Şubat'ta saat 17.00'de fiziksel bir çarpışmaya yükseldi.

Saldırıdan sonra Shahabas yakındaki bir alışveriş merkezine koştu. Eve gitmek yerine, biriyle bir motosiklete tırmandı. Bisiklet sırasında kustu ama hemen tıbbi yardım aramıyordu. Bunun yerine, bir arkadaşının evine gitti ve sonunda eve dönmeden önce orada uyudu.

Durumu daha sonra kötüleşti ve ilk kez Thamarassery Taluk Hastanesi'ne getirildi. Oradaki doktorlar başlangıçta yaralanmalarının ciddiyetini belirlemediler. Ancak durumu kötüleştiğinde, ölümüne kadar komada kaldığı Kozhikode Tıp Koleji Hastanesine taşındı.

Beş öğrenci gözaltına alındı ve gençlik cezasından önce sunuldu. Genel Eğitim Bakanı V Sivankutty, Genel Eğitim Direktörüne bir bölüm sınavı başlatmasını söyledi.

(SP Babu'nun girişleriyle)