Esenyurt Belediye liderinden kursiyer ve öğrencilere sürpriz ziyaret

Cotardam

Global Mod
Global Mod
Esenyurt Belediye liderinden kursiyer ve öğrencilere sürpriz ziyaret Esenyurt Belediye liderinden kursiyer ve öğrencilere sürpriz ziyaret

Kursiyerlerin el emeği eserleri tam not aldı

İSTANBUL – Esenyurt Belediye Lideri Kemal Deniz Bozkurt, Daima Eğitim Merkezi’nde Aşçılık ve Pastacılık Okulu kursiyerleri ve tıpkı merkezde üniversiteye hazırlanan öğrencilerle bir ortaya geldi. Öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Lider Bozkurt, kursiyerlerin yaptığı pastaların tadına bakarak tam not verdiğini tabir etti.

Birfazlaca branşta eğitim veren Esenyurt Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğüne bağlı Daima Eğitim Merkezi, uzman öğretmen takımıyla Esenyurtlu öğrencilere ve meslek sahibi olmak isteyen vatandaşlara dayanak oluyor. Her yıl yüzlerce kişinin hayallerine ulaşması için umut olan merkez, Esenyurtlu çocukların ve gençlerin ömürlerine dokunuyor. Esenyurt Belediye Lideri Kemal Deniz Bozkurt, Daima Eğitim Merkezi’nde Aşçılık ve Pastacılık Okulu kursiyerleri ve tıpkı merkezde üniversiteye hazırlanan öğrencileri ziyaret ederek onlarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Merkezde yapılan çalışmaları inceleyen Lider Bozkurt, Esenyurtlu gençlerin eğitimine takviyelerinin artarak devam edeceğini bir dahaledi. Kursiyerlerin yaptığı pastaların tadına bakan Lider Bozkurt, mamüllerin epeyce hoş olduğunu söylemiş oldu.

Aşçılık ve Pastacılık Okulu’nda kursiyerlerin yaptığı pastaların tadına bakan Lider Bozkurt, Esenyurt’ta bilhassa bayanların istihdam edilmesi için çalışmalar yaptıklarını vurguladı. Üretimin kıymetine ve her şartta memnun olmak gerektiğine dikkat çeken Lider Bozkurt : “Bu hayatın güç çarklarının ortasında biroldukca şeyi fark edemiyoruz. Fark edemeyince mutsuz oluyoruz, mutsuz olunca eşimizi mutsuz ediyoruz, çocuklarımızı mutsuz ediyoruz. Ben teslim olmayı sevmiyorum. Teslim olmak yok. Şartlar ne olursa olsun o şartlarda memnun olmak lazım. Ne var burada? Kendimiz yaptık, keyifli olduk değil mi? Ben çok memnun oldum. Bundan daha çeşitli sofralarda olup mutsuz olan binlerce insanı tanıyorum” formunda konuştu. Lider Bozkurt, kursiyerlerin yaptığı el emeği mamüllerin fazlaca hoş olduğunu belirterek: “Elinize sıhhat, hayli beğendim” dedi.

Lider Bozkurt, Aşçılık ve Pastacılık Okulu kursiyerlerinin akabinde tıpkı merkezde üniversiteye hazırlanan öğrencileri ziyaret etti. “Bizler elimizden geldiği kadar sizlere katkı sunmaya devam edeceğiz” diyen Lider Bozkurt : “Hepiniz başka farklı kıymetlisiniz. Yeteneğiniz var ya da yok, bence hepiniz farklı ayrı yeteneklisiniz. Bence her insanın bir yeteneği var. Değerli olan bu yeteneği keşfetmeniz. Kendiniz keşfetmeyi öğrenin. Yapmayı sevdiğiniz işi seçerseniz, şu meslek ya da bu meslek geçerli değil. ‘Bunu seviyorum ve bu alanda kendimi geliştirmek istiyorum’ diyorsanız kesinlikle ancak kesinlikle başarılı olursunuz. Hepiniz pırıl pırılsınız” sözlerini kullandı.

Öğrenciler, Lider Bozkurt ile yaptıkları keyifli sohbetin akabinde fotoğraf çektirerek o anları ölümsüzleştirdi.

İhlas Haber Ajansı – Genel