Birlik Bakanı Ashwini Vaishnaw, Allu Arjun'un tutuklanmasının Kongre'nin yaratıcı endüstrilere karşı olduğunu kanıtladığını söyledi

YodaUsta

Global Mod
Global Mod
Birlik bakanı Ashwini Vaishnaw, aktör Allu Arjun'un tutuklanması nedeniyle Kongre'yi eleştirdi

Yeni Delhi:

Birlik Bakanı Ashwini Vaishnaw bugün, 'Pushpa 2: The Rule' filminin gösterimi sırasında yaşanan izdiham vakasında süperstar Allu Arjun'un tutuklanması üzerine Telangana'daki Kongre hükümetine bir saldırı başlattı. Çıkan izdihamda bir kadın hayatını kaybetti.

Allu Arjun'a bugün Telangana Yüksek Mahkemesi tarafından geçici kefaletle serbest bırakıldı.

Birlik Bakanı X'e şunları yazdı: “Kongrenin yaratıcı endüstriye saygısı yok ve Allu Arjun'un tutuklanması bunu bir kez daha kanıtlıyor.”

Sandhya Tiyatrosu'nda taraftarların öfkesi nedeniyle çıkan izdihamda kadının öldürüldüğü ve çocuğunun ağır yaralandığı talihsiz olayın, devlet ile yerel yönetim arasındaki kötü anlaşmanın açık bir örneği olduğunu söyledi.

Bay Vaishnaw, “Bu suçlamayı savuşturmak için şu anda bu tür tanıtım gösterileri yapıyorlar” dedi.

Telangana hükümetinin film kişiliklerine saldırmaya devam etmek yerine izdihamdan etkilenenlere yardım etmesi ve o gün önlem alan kişileri cezalandırması gerektiğini söyledi.

Bay Vaishnaw, “Kongre'nin iktidarda olduğu bir yılda bunun norm haline geldiğini görmek de üzücü” dedi.

Kongrenin yaratıcı endüstriye saygısı yok ve Allu Arjun'un tutuklanması bunu bir kez daha kanıtlıyor.

Sandhya Tiyatrosu kazası, eyalet ve yerel yönetim tarafından yapılan kötü düzenlemelerin açık bir örneğiydi. Bu suçluluğu savuşturmak için şimdi böyle bir tanıtım yapıyorlar…

— Ashwini Vaishnaw (@AshwiniVaishnaw) 13 Aralık 2024
Haydarabad polisi, izdihamla ilgili olarak kadının ailesi tarafından kendisine karşı açılan bir davada Allu Arjun'u tutukladı.

Popüler 'Pushpa 2' etkinliğine katıldıktan sonra Delhi'den döndükten saatler sonra Jubilee Hills'teki evinde tutuklandı. Yüksek Mahkeme, şehir mahkemesinin kendisini 14 gün gözaltında tutması sonrasında dört hafta süreyle geçici kefaletle serbest bırakılmasına karar verdi.

Düzenli kefalet için Allu Arjun'a Nampally mahkemesine başvurması talimatı verildi.

Pek çok ünlü ve politikacı süperstarı destekledi; Ünlülerin yumuşak hedefler haline geldiğini söylediler.