Beşiktaş 2. Lideri Adnan Dalgakıran: Şimdiki Maksat Çebi Ve Çıkarı

BooM

New member
Kartal YİĞİT-AJANSSPOR

Beşiktaş’ta nazaranvde iken tahminen de en çok konuşalan yöneticilerin başında gelen ve yeni periyotta Ahmet Işık Çebi’nin listesinde olmayan Adnan Dalgakıran, Ajansspor’a konuştu.

Hedefte Çebi ve Çıkarı var

Birbirinden değişik açıklamalarda bulunan Dalgakıran, kendisinin toplumsal medya tarafınca iş yapamaz hale getirildiğini, sıradaki gayenin lider Ahmet Çebi ve sportif yönetici Ceyhun Karı olduğunu söylemiş oldu.

İşbaşına istek ve Beşiktaş’a hizmet anlayışı ile geldiğini söyleyen Dalgarıkan rahat bırakılmadığını belirterek şunları lisana getirdi;

“Kimseyi rahat çalıştırmıyorlar”

“Maalesef o denli bir ortam oluştu ki, bu toplumsal medya denen mecrada kendini yorumcu, gazeteci spor uzmanı zanniçin bir küme nazaranve kim gelse tenkit diye saldırıyor. Kimseyi rahat çalıştırmıyorlar. İster istemez idare ortasında de bunlara takılan oluyor. Hatta bunlara ehemmiyet veren bile var.

“Kim bunlar arkadaş?”

Kim bunlar arkadaş? Bir baltaya sap olamamış beşerler kalkıp Beşiktaş liderine akıl veriyor, daha da değerlisi saldırıyor. Valla yazık, bu gidişle kulüplere yönetici bulamayacaklar. Yüzde 90 palavra üzerine konseyi bir dünya burası. Ben gittim lakin sırada goreceksiniz lider ve sportif yönetici Ceyhun Karı var. Kazancı’yı yemek,. lideri da yıpratmak için uğraşacaklar. Ben artık sporun ortasında değilim, kâfi artık! Benim yakamdan düşsünler.”

Artık kendi işlerine ağırlaşacağını açıklayan Adnan Dalgakıran kelamlarını şöyleki noktaladı;

“Zaman vakit düşüncelerimiz olmuştur”

“Gerçekten çok yoruldum. İçimdeki Beşiktaş sevgisini kimse koparamaz. Ne lider ile ne de idareden rastgele biriyle problemim var. Son ana kadar liderin yanındaydım, bir daha olacağım. Sonuna kadar takviye veriyorum. Ne vakit isterlerse destekleyeceğim. Vakit zaman dertlerimiz olmuştur, çok doğal. Bu şayet olmazsa esasen idare olmaz. Bu meseleleri da ben hem liderin birebir vakitte şikayet ettiğim bireylerin yüzüne söylemiş oldum. Dost ortamında da konuştum. Sizlerle de konuştum. Herkese söylemiş olduğim kelamları muhatapların yüzlerine de konuştum.

“Kulübün başındaki CEO’yu eleştirdim”

Beşiktaş daha da kurumsal olmalı. Kulübün başındaki CEO’yu eleştirdim, evet yanlışsız. Seçil Bey’in yüzüne de konuştum. Bu benim niyetim. Kulübün daha güzel yerlere gelmesi için bunları söylemiş oldum, saklamıyorum aslına bakarsan. Ben sabredilirse Beşiktaş’ın her hususta başarılı olacağını düşünüyorum. Valerien Ismael işini düzgün yapan bir teknik adam. Umarım ona takviyeler olurlar. Dönem başı güzel hazırlanan bir Beşiktaş’ın ligde de hoş şeylere ortak olacağını biliyorum. Hepimiz Beşiktaş’ın yanındayiz.”