Başbakan Modi’nin seçimlerden bir gün önce Karnataka halkına yazdığı açık mektup

YodaUsta

Global Mod
Global Mod
Başbakan, “Her Karnataka vatandaşının hayali benim hayalimdir” diye yazdı.

Yeni Delhi:

Karnataka’daki genel seçimler öncesinde Başbakan Narendra Modi eyalet halkına açık mektup gönderdi.

Karnataka, 10 Mayıs’ta sandık başına gidecek ve iktidardaki BJP eyalette 38 yıllık bir anti-mevcut faktörü kırarak üst üste ikinci bir dönem kazanmayı hedefliyor.

“Bana her zaman sevgi ve şefkat yağdırdın. Başbakan Modi’nin mektubunda “Bana ilahi bir lütuf gibi geliyor” denildi. “’Azaadi ka Amrit Kaal’da biz Hintliler, sevgili ülkemizi gelişmiş bir ulus haline getirme hedefini belirledik. Karnataka, vizyonuna ulaşmak için harekete liderlik etmeye hevesli.

“Hindistan beşinci büyük ekonomi. Bundan sonraki hedefimiz ilk üç içinde bitirmek. Bu ancak Karnataka’nın hızla 1 trilyon dolarlık bir ekonomiye dönüşmesiyle mümkün olabilir.”

Cumartesi günü, BJP’nin eyaletteki agresif kampanyalarının bir parçası olarak, Başbakan Modi, ağır toplar DK Shivakumar ve Siddaramaiah ve HD Kumaraswamy’nin dümenindeki JD(S) tarafından yönetilen bir kongre mücadelesini ele almak için Bengaluru’da 26 km’lik bir roadshow düzenledi.

Başbakan mektubunda partisinin Karnataka ve halkına olan bağlılığının altını çizdi.

“COVID-19 salgını sırasında Karnataka, BJP hükümeti altında yılda 90.000 Rs’den fazla yabancı yatırım aldı. Önceki hükümet altında sadece 30.000 rupi civarındaydı,” diye yazdı Başbakan. “Karnataka’yı yatırım, endüstri ve yenilik için 1 numara ve eğitim, istihdam ve girişimcilik için 1 numara yapmak istiyoruz.”

Karnataka’daki 5,2 milyon uygun seçmenin 9,17 milyonu ilk kez oy kullanacak.

Kırsal ve kentsel altyapı, ulaşım ve işlerle ilgili endişeleri ele alan Başbakan şunları yazdı: “BJP hükümeti, Karnataka’da yeni nesil kentsel altyapı oluşturmak, ulaşımı modernize etmek, kırsal ve kentsel alanlarda yaşam kalitesini iyileştirmek ve geliştirmek için çalışmaya devam edecek. kadınlar ve gençler için fırsatlar.”

Başbakan, “Her Karnataka vatandaşının hayali benim hayalimdir” diye yazdı.

Ayrı bir Haber mesajında Başbakan Modi, Karnataka halkını eyaleti “Hayır” yapmak için seçim gününde oy kullanmaya da çağırdı. 1″ yapmak.

BJP 224, Kongre 223, JD(S) 207 aday gösterdi. 224 sandalyeli Karnataka Meclisi için oylama 10 Mayıs’ta başlayacak ve oy sayımı 13 Mayıs’ta yapılacak.