Aktör Kichha Sudeep BJP’yi desteklerken, Janata Dal filmlerini yasaklamak için harekete geçti

YodaUsta

Global Mod
Global Mod
Çarşamba günü, Kichcha Sudeep iktidardaki BJP için aday olacağını doğruladı.

Bangalore:

Janata Dal (laik) bugün Seçim Komisyonu’na yazarak yaklaşan genel seçimlerde seçmenleri etkileyebileceğini iddia ederek başrolde Kannada süperstarı Kichcha Sudeep’in oynadığı filmlerin, şovların ve reklamların gösterimi ve yayınlanmasının yasaklanmasını talep etti.

Çarşamba günü Sudeep, iktidardaki Bharatiya Janata Partisi’ne (BJP) aday olacağını doğruladı.

Sudeep ve meslektaşı Darshan Tugudeepa’nın BJP’ye katılacağı yönünde spekülasyonlar vardı. Ancak eski, partiye katılmak yerine sadece BJP’deki “dostları” için kampanya yapacağını ve 10 Mayıs Genel Kurul seçimlerinde oy kullanmayacağını açıkladı.

Süperstar, Çarşamba gününün çoğunu iktidar partisine katılmasıyla ilgili spekülasyonlar arasında medyanın ilgi odağında geçirdi.

Karnataka Başbakanı Basavraj Bommai ile Çarşamba günü düzenlediği ortak basın toplantısında Sudeep, “Buraya gelmeme gerek yoktu ve herhangi bir platform veya para için burada değilim. Ben sadece bir kişi için buradayım, CM Mama (Bommai). Bu nedenle Bommai’ye tam desteğimi ilan ediyorum efendim.”

BJP’nin ideolojisine inanma konusunda Sudeep, “Bir vatandaş olarak Başbakan Modi’nin aldığı bazı kararlara tamamen saygı duyuyorum ama bu benim bakış açım. Ama bunun bugün burada oturuyor olmamla hiçbir ilgisi yok.”

CM Bommai ayrıca Sudeep’in herhangi bir siyasi partiye ait olmadığını söyledi.
Güney yıldız Prakash Raj, süperstarın Çarşamba günü yaptığı açıklamaya yanıt olarak, “Kichha Sudeep’in açıklaması beni şok etti ve incitti.”

Bu arada Çarşamba günü Shivamogga merkezli bir avukat olan KP Sripal, Seçim Komisyonu’na bir mektup yazarak onları Kannada süperstarı Kichcha Sudeep’in oynadığı filmlerin, şovların ve reklamların genel seçim sonuçları açıklanana kadar gösterilmesini ve yayınlanmasını yasaklamaya çağırdı.

Karnataka Meclisi seçimleri 10 Mayıs’ta, oy sayımı ise 13 Mayıs’ta yapılacak.

(Başlık dışında, bu haber Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve sendikasyon beslemesi tarafından yayınlanmıştır.)