Akşener’den gece yarısı Resmi Gazete reaksiyonu: Gündüz huzur yok, gece huzur yok

Cotardam

Global Mod
Global Mod
Akşener’den gece yarısı Resmi Gazete reaksiyonu: Gündüz huzur yok, gece huzur yok TBMM Plan ve Bütçe Kurulu’nda Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 2020 kesin hesabı ve 2022 bütçesi görüşülüyor. GÜZEL Parti Genel Lider Yardımcısı Durmuş Yılmaz, burada konuşmasında iktisat idaresinde misyondan alma olacağını ima etti. Yılmaz konuşmasında, “Sizleri bugün cuma ötürüsıyla bu gece saat 00.00’dan daha sonra teyakkuza davet ediyorum. Resmi Gazete‘yi takip etmenizi tavsiye ediyorum. Bu gece bir şey olabilir” dedi. Bu kelamlarının akabinde gözlerin çevrildiği Resmi Gazete’nin internet sitesine saat 00:00-01:00 içinde erişim sorunu yaşandı.

“GÜNAH DEĞİL Mİ BU MİLLETE?”

bir süre ulaşılmayan siteye çabucak sonrasında girmek isteyenler “Sayfada Çalışma Yapılmaktadır” sözüyle karşılaştı. Siteye girilememesi daha sonrası GÜZEL Parti Genel Lideri Meral Akşener duruma reaksiyon gösterdi. Akşener, “Gündüz huzur yok, gece huzur yok. Yazık değil mi bu hoş ülkeye? Günah değil mi bu cefakar millete? Lakin kimse üzülmesin. Asla pes etmek yok. Bu günler olağan olarak geçecek. O sandık elbette gelecek, ve Türkiye ÂLÂ olacak” sözlerini kullandı.

DURMUŞ YILMAZ NE DEMİŞTİ?

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, TBMM bütçe komitesinde eski Merkez Bankası Lideri ve UYGUN Parti Milletvekili Durmuş Yılmaz’ın “Bu gece saat 00.00 da Resmi Gazeteyi takip edin, iktisat açısından olağanüstü bir şey olacak” kelamlarını aktardı. Yılmaz, bu kelamlarına kendi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla açıklık getirdi.

“OLACAK DEMEDİM, OLABİLİR DEDİM”

Gergerlioğlu birinci açıklamasından daha sonra Durmuş Yılmaz’a bir düzeltme yaparak, “olacak değil, olabilir” söylemiş olduğini aktardı. Durmuş Yılmaz ise Twitter hesabından, “Plan ve Bütçe Komitesinde yaptığım konuşma aşağıdadır. Bu bir bilgi ve duyuma dayanmıyor var olan belirsizliklere vurgu yaptım” diye konuştu.

“RESMİ GAZETE’Yİ TAKİP EDİN”

Yılmaz’ın açıklaması şöyle:

“Ben sizleri bugün cuma ötürüsıyla bu gece 12.00’dan daha sonra teyakkuza davet ediyorum, Resmi Gazete’yi takip etmenizi tavsiye ediyorum; bu gece bir şey olabilir, olduğu vakit da Türk lirasının üzerine nasıl daha fazla bir derdin geleceğini görürsünüz. 12.00’den daha sonra Resmi Gazete’yi takip edin diyorum ve herkese düzgün hafta sonları diliyorum.”

bakılırsavden alma savlarının akabinde Resmi Gazete’ye bir süre ulaşılamadı

Haberler.com – Son Dakika Haberleri