AK Partili belediye liderleri Külliye’de buluştu

Cotardam

Global Mod
Global Mod
AK Partili belediye liderleri Külliye’de buluştu Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Lideri Fatma Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın başkanlığında Cumhurbaşkanı Külliyesi’nde düzenlenen AK Partili Belediye Liderleri Toplantısı’na katıldı. görüşmede her kademede istişareye, ortak akla ve diyaloğa değer veren bir takım olarak daha fazla bir ortaya gelinmesi gerektiğinin altını çizen Erdoğan, “Her birinizin işlerini yürütürken büyük bir sistemin en kritik kesimi olduğunu unutmadan çalışması son derece önemlidir” dedi.

TBB ve Büyükşehir Belediye Lideri Fatma Şahin, Ankara’da Cumhurbaşkanı Külliyesi’nde gerçekleştirilen AK Partili Belediye Liderleri Toplantısı’na katıldı. görüşmede, lokal idareler kapsamında izlenilecek yol haritası mercek altına alınırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan, vilayet ve ilçe belediyeleri çerçevesinde diyaloğun daha da güçlendirilmesi gerektiğine dikkati çekerek, vatandaşların ömrüne dokunan hizmetlerin kıymetli bir kısmının hala AK Partili belediyeler tarafınca yürütüldüğünü ve 19 yıl içerisinde vatandaşın beklentilerinin bu bağlamda artış gösterdiğini söylemiş oldu.

“Gönül belediyeciliğini tüm kentlere yaygınlaştırmamız lazım”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Lideri Recep Tayyip Erdoğan, görüşmede yaptığı konuşmada vatandaşların belediyelerden yalnızca rutin işlerinin görülmesini değil, kendisine değer verilmesini, hürmet duyulmasını da beklediğini aktararak, “İnsanımız telefon açtığında muhatap bulmayı, soru sorduğunda karşılık almayı, bir derdini ilettiğinde çözülmesini, kısa vadede çözülmezse bile en azından ilgilenilmesini istek ediyor. Gönül belediyeciliği derken biz de işte bu biçimde bir anlayışı kast ediyoruz. Vatandaşa kıymet veren, meselelerine içtenlikle tahlil arayan, uğraşlı, çalışkan dürüst bir belediyecilik tasavvurundan bahsediyorum. Hepimiz epeyce güzel biliyoruz ki gönülden yapılan her iş bereketlenir, yüksünerek yapılan işlerin ise hiç kimseye bir yararı olmaz. Belediye Liderlerimiz insanlara canla başla hizmet ederken, güler yüzü, saygıyı, samimiyeti, tevazuyu asla elden bırakmamalı. Sizlerden, 2019 seçimlerinde milletimize deklare ettiğımız manifestomuzdaki 11 prensibe sıkı sıkıya sahip çıkmanızı istiyorum. Kapılar çalınarak meskenlere konuk olmaya mecburuz. Bunu geliştirerek gönül belediyeciliğini de tüm kentlerde yaygınlaştırmamız lazım. Mütevazı olmak, tevazu ortasında çalışmalarımızı yaygınlaştırmak bizim için en değerli vazife ve ben bunu başaracağımıza inanıyorum. 2023’e de bu biçimde hazırlanmamızın gereğini yeniden hatırlatıyorum” diye konuştu. – GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı